WEBHOSTING C4 Doporučuji Webhosting C4

Online Scanner je bezplatná webová služba, která dokáže účinně nalézt a odstranit viry, trojské koně a další druhy infiltrací.

Zabezpečení pro domácnost

ESET Smart Security

ESET Smart Security

Krátká verze popisku

Nová verze komplexního bezpečnostního řešení, která obsahuje Antivirus, Antispam, Anti-spyware, Anti-Theft, Rodičovskou kontrolu a Firewall.

Ochraňte svůj notebook před ztrátou nebo krádeží s novou funkcionalitou Anti-Theft. Modul Anti-Theft Modul Anti-Theft zvyšuje šanci na nalezení zařízení v případě ztráty nebo odcizení. Pokud označíte počítač za ztracený, automaticky se zapne jeho monitorování. Jakmile bude počítač připojený k internetu, můžete sledovat jeho pozici na mapě. Všechny získané informace najdete 
na Anti-Theft portálu. (https://my.eset.com/)

Zabraňte hackerům ve zneužití citlivých dat (internetové bankovnictví, foto, video atd.) a zůstaňte v bezpečí při použití veřejného Wi-Fi připojení.

Prodloužená verze popisku

 

Udržujte bezpečnou vzdálenost před hrozbami na internetu

Užijte si bezpečnější prohlížení internetu i ostatní aktivity na počítači s pomocí ověřené detekční technologie. ESET Smart Security eliminuje všechny typy hrozeb, od virů, přes červy a rootkity až po spyware. Jelikož se ke kontrole souborů využívá technologie cloud, dochází ke zrychlení kontroly počítače, snížení využití systémových prostředků a zvýšení celkové úrovně zabezpečení. Všechna výměnná média od USB pamětí pro CD a DVD jsou automaticky kontrolována ihned po připojení/ vložení do počítače. Hesla a údaje o kreditních kartách a bankovnictví ochrání modul Anti-Phishing. Zabudovaný antivirus odhalí i hrozby, které běžné detekci unikají – technologie Exploit Blocker takovým útokům zabrání.

 

Ochrana sociálních sítí

Pomocí aplikace ESET Social Media Scanner si můžete vylepšit zabezpečení profilů na Facebooku a Twitteru. Aplikace vás informuje, jaké informace jsou veřejné pro všechny a poradí, jak zvýšit bezpečnost na sociálních sítích. Na Facebooku chrání nejen vaši timeline, zprávy a příspěvky, ale také timeline vašich přátel. Podobně na Twitteru má pod kontrolou profil a posty těch, co vás sledují.

 

Anti-Theft

Modul Anti-Theft zvyšuje šanci na nalezení notebooku v případě ztráty nebo odcizení. Vytvořte si účet na my.eset.com a sledujte aktivitu na zařízení.

 

Ochrana před krádeží identity

Zabraňte hackerům v kopírování a zneužití citlivých dat (internetové bankovnictví, foto, video atd.) a zůstaňte v bezpečí při použití veřejného Wi-Fi připojení. 

 

Bezpečný internet pro děti

Ukažte dětem jen pozitivní stránku používání internetu. Rodičovská kontrola umožňuje zablokovat více než 20 kategorií internetových stránek s potenciálně nevhodným či nebezpečným obsahem a v případě potřeby takovou stránku manuálně přidat do seznamu blokovaných stránek.

 

Využijte plný výkon počítače

Při každodenní aktivitě na počítači, která může zahrnovat i náročné operace typu návrhu grafiky nebo hraní počítačových her, není žádoucí, aby docházelo ke zpomalení počítače díky činnosti antivirového řešení. ESET Smart Security byl navržen s ohledem na nízké zatížení systémových prostředků, díky kterým má počítač vždy dostatek výkonu. 

 

Jednoduchá instalace a nastavení

ESET Smart Security nabízí maximální ochranu již v základním nastavení po instalaci. O potenciálních bezpečnostních rizicích jste informováni ihned na hlavní obrazovce programu. Uživatelské rozhraní je navrženo s ohledem na přehlednost a rychlou orientaci v ovládání. Bezpečnostní profil navíc můžete doladit ve více než 150 nabídkách, tak, aby co nejlépe vyhovovaly vašim potřebám.

 

Technologie, které pracují za vás

 

Exploit blocker

Pokročilá kontrola paměti

Vulnerability Shield

Silná ochrana proti hrozbám, které se nedaří detekovat tradičními metodami. Zablokuje útoky na prohlížeč, čtečky dokumentů a poštovní klienty.

Další vrstva ochrany před šifrovanými hrozbami. Kontroluje přímo systémovou paměť.

Pokročilá funkce, která zabraňuje škodlivému kódu ve zneužití zranitelnosti sítě.

 

 

 

Custom Facebook Display